Badeværelse

Brug for et tilbud?

Vi udfører

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  39 65 39 65

  Vi tilbyder
  Badeværelse
  Nyt badeværelse i København

  Murer & VVS Kjeld Hansen vil arbejde målrettet på at udføre dit næste badeværelsesprojekt i københavnsområdet

  Specialister i badeværelser
  Badeværelset er et af de mest brugte rum, og derfor har det stor betydning for dagligdagen, om det virker og ser ud, som du ønsker det. Oplever du problemer med saniteten, eller ønsker du en anden stil på dit badeværelse, er Murer & VVS Kjeld Hansen den rette til jobbet. Hos os får erfarne og kvalitetsbevidste murere og VVS’er, der går på arbejde for at give dig dit drømmebadeværelse. Vi arbejder hovedsageligt i københavnsområdet, men kører gerne længere for specialopgaver.

  Vi tilbyder:

  • Renovering af badeværelse
  • Byg af nyt badeværelse

  Derfor skal du vælge Murer og VVS Kjeld Hansen:

  • Vores standard er høj for det VVS-arbejde, vi leverer.
  • Både murere og VVS’ere ansat. Vi kan stå for hele badeværelsesprojektet – både sanitet, gulve og vægge. Du får det hele i en samlet pakke.
  • Erfarent team. Med over 15 års erfaring er vi specialiserede i badeværelser
  • Overholder aftaler. Hos os er en aftale en aftale. Derfor overholder vi de aftalte tidspunkter og tidsfrister – og opstår der uforudsete udfordringer, sørger vi selvfølgelig for at kommunikere med dig.

  Alt i én pakke
  Som noget særligt har Murer & VVS Kjeld Hansen både murere og VVS’ere ansat. Vi er derfor specialister i badeværelser og har udført utallige af slagsen gennem årene. Med både VVS og murere i teamet skal du kun koordinere med én mester, når du skal have lavet dit badeværelse i københavnsområdet.

  Struktureret og pligtopfyldende team
  Da vores eget mandskab kan udføre hele badeværelsesprojektet, kan vi lægge en stram tidsstyring, fordi vi har hurtig kontakt til alle involverede. På den måde sparer vi tid, og du får hurtigere et færdigt badeværelse.

  I hver en opgave vil vi leve op til vores kvalitetsstandard, som vi selv har sat meget højt. Det går ikke at levere noget halvt – vi skal kunne se det badeværelse være i vores eget hjem, og der går vi ikke på kompromis. Derfor får du et færdigt badeværelse, der både lever op til dine og vores forventninger og krav.

  Skal specialiserede murere og VVS’ere stå for dit næste badeværelse? Så kontakt Murer & VVS Kjeld Hansen og lad os få en uforpligtende samtale om dit næste badeværelse.

  Vi laver også:

  VVS-arbejde

   

   

  Få udført kvalitetsbevidst VVS-arbejde af Murer & VVS Kjeld Hansen i københavnsområdet

  Murer

   

   

  Solidt murerarbejde af erfarne folk ved Murer & VVS Kjeld Hansen

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   39 65 39 65