Om os
Om os
Murer & VVS Kjeld Hansen står for solidt murer- og VVS-arbejde

Murer & VVS Kjeld Hansen blev stiftet i 2008 og styrer i dag af Lars Peter Hansen og Carsten Braarup. Siden da er det gået stærkt. Med 14 år på bagen har vi i dag et stort hold af både murere og VVS’ere ansat, og når du ringer på telefonen, er det vores søde sekretær, du får i røret.

Vælger du Murer & VVS Kjeld Hansen, får du altid motiverede og engagerede medarbejdere. Den daglige motivation for os findes i at gøre vores kunder tilfredse. Det gør os stolte, når vi ser, hvordan et færdigt stykke murer- eller VVS-arbejde står skarpt og er klar til brug.

Kontakt os hos Murer & VVS Kjeld Hansen, hvis du er interesseret i at få leveret solidt murer- og VVS-arbejde. Vi tager gerne en samtale om dit næste projekt og giver et uforpligtende tilbud.

 
Vagtudkald

Hvis uheldet er ude, er hjælpen tættere på end du tror. Vi sidder klar til at håndtere din situation på vores VVS vagt, som er bemandet:

Kontakt os på tlf 22 22 77 41 for vagtudkald

Man-tor: 15.30-22.00
Fredag: 15.00-22.00
Lør og Søn: 10.00-22.00

Kvalitetsbevidsthed

Vores standard er høj for det VVS- og murerarbejde, vi leverer.

Både murere og VVS’ere ansat.

Skal du have lavet både VVS- og murerarbejde, kan vi med vores kombinerede færdigheder tilbyde dig en samlet pakke.

Erfarent team

Med over 15 års erfaring leverer vi et gedigent stykke murer- eller VVS-arbejde.

Overholder aftaler

Hos os er en aftale en aftale. Derfor overholder vi de aftalte tidspunkter og tidsfrister – og opstår der uforudsete udfordringer, sørger vi selvfølgelig for at kommunikere med dig.