Naturgas

Brug for et tilbud?

VVS-arbejde

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  39 65 39 65

  Vi tilbyder
  naturgas

  Få udskiftet eller installeret naturgasanlæg af kompetente VVS-håndværkere

  Effektiv og omhyggelig montering af nyt gasfyr i københavnsområdet
  Et naturgasanlæg udfører en stor funktion i huset, nemlig at opvarme det. Derfor er det vigtigt, at monteringen er af grundig karakter. Murer & VVS Kjeld Hansen udfører alt inden for gas i Gentofte, Søborg, Østerbro og omegn. Vi leverer VVS-arbejde af højeste kaliber, så naturgasanlægget arbejder for dig lang tid fremover.

  Stor erfaring
  Med mange års erfaring har vi et dybdegående kendskab til at udskifte gasfyr effektivt og ordentligt. Derfor installerer vi med teknisk snilde naturgasanlæg i din virksomhed eller bolig. Vi leverer til alle, der ønsker at udskifte deres el-varmeanlæg eller oliefyr til naturgas, ligesom vi udskifter eksisterende naturgasinstallationer med nye.

  Gennemsigtighed i alle processer
  Ringer du til os ved Murer & VVS Kjeld Hansen, er du i gode hænder. Du får et trygt forløb, hvor vi holder dig opdateret på, hvad vi er i gang med. Vi sørger for at udskifte eller montere gasfyret, så du nemt kan varme dit hus op igen hele året rundt.

  Skal velkvalificerede VVS’ere udskifte eller installere et gasfyr for dig? Så kontakt os hos Murer & VVS Kjeld Hansen og lad os tage en uforpligtende snak om fordelene ved et naturgasanlæg.

  Vi laver også:

  Murer

   

  Solidt murerarbejde af erfarne folk ved Murer & VVS Kjeld Hansen

  Lad Murer & VVS Kjeld Hansen stå for dit næste badeværelse

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   39 65 39 65