Murer

Brug for et tilbud?

Murer

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  39 65 39 65

  Vi tilbyder
  Murer

  Solidt murerarbejde af erfarne folk ved Murer & VVS Kjeld Hansen

  Bor du i københavnsområdet, og drømmer du om renovering af husfacaden?
  Eller overvejer du nyt badeværelse eller noget helt tredje? Uanset dit behov, så er Murer & VVS Kjeld Hansen klar til at udføre dit næste murerarbejde. Vi kører ud i bl.a. Gentofte, Søborg og Østerbro og udfører alt i renovering af facader, badeværelser og flisearbejder. Det, det kræver af dig, er, at du blot skal glæde dig til at se en opfrisket facade eller dit nye badeværelse.

  Lige siden Murer & VVS Kjeld Hansen blev stiftet i 2008 har vi leveret murerarbejde i høj kvalitet til tiden. Det sætter vi en ære i. At se et veludført murerarbejde, der giver en tilfreds kunde, er stadig det, der motiverer os.

  Vi tilbyder:

  • Facaderenovering
  • Badeværelser
  • Flisearbejde
  • Kælder

  Vi tager dig i hånden
  Hos Murer og VVS Kjeld Hansen går vi op i at give dig et glat forløb. Ringer du til os, lytter vi os ind på dit behov. Derefter kører vi ud og tilser din bolig eller virksomhed, så du kan få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dit projekt. Er projektet mindre, får du tilbuddet med det samme, og vi kommer ud og laver arbejdet det på tidspunkt, vi aftaler sammen.

  Skal kompetente og leveringsdygtige murere udføre dit næste murerarbejde? Så kontakt os hos Murer og VVS Kjeld Hansen og lad os tage en samtale om din næste mureropgave.

  Vi laver også:

  Få udført kvalitetsbevidst VVS-arbejde af Murer & VVS Kjeld Hansen i københavnsområdet

  Lad Murer & VVS Kjeld Hansen stå for dit næste badeværelse

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   39 65 39 65