Fjernvarme

Brug for et tilbud?

VVS-arbejde

Få et uforpligtende tilbud
  Ring på

  39 65 39 65

  Vi tilbyder
  Fjernvarme

  Vælg kvalitet til. Vælg Murer & VVS Kjeld Hansen

  Overvejer du fjernvarme?
  Fjernvarme er en miljøvenlig energikilde. Hos Murer & VVS Kjeld Hansen udskifter vi eksisterende varmeanlæg til fjernvarme for både private kunder og erhvervskunder. Murer & VVS Kjeld Hansen er specialister i at etablere fjernvarme, og vi dækker hele hovedstadsområdet, og derfor kører vi gerne ud til dig i fx Gentofte, Søborg eller Østerbro.

  Ønsker du en lavere varmeregning?
  Hos Murer & VVS Kjeld Hansen assisterer vi også gerne med et fjernvarmecheck. Vi gennemgår brugen af fjernvarme og finder steder, hvor du har mulighed for at reducere og/eller optimere energiforbruget. Derefter får du et tilbud på mulige udskiftninger, eller vi tager en snak med dig, hvor vi rådgiver dig om, hvordan du i din hverdag bedst justerer brugen af fjernvarme, så din varmeregning bliver reduceret.

  Velkvalificerede hænder
  For at etablere fjernvarme kræver det en faglig viden og forståelse for det arbejde, der skal laves. Derfor er det ekstra vigtigt, at det bliver udført af dygtige håndværkere. Vælger du Murer & VVS Kjeld Hansen er du sikker på en høj standard og et effektivt forløb. Med mere end 15 års erfaring har vi styr på vores håndværk.

  Kontakt Murer & VVS Kjeld Hansen og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst assisterer dig med din næste fjernvarmeopgave.

  Vi laver også:

  Murer

   

  Solidt murerarbejde af erfarne folk ved Murer & VVS Kjeld Hansen

  Lad Murer & VVS Kjeld Hansen stå for dit næste badeværelse

  Brug for et tilbud?

  Få et uforpligtende tilbud
   Ring på

   39 65 39 65